JATTK:n jäsenmaksut

Kassamme jäsenmaksu on kuukausimaksu, jonka Finanssivalvonta vuosittain vahvistaa. Vuoden 2017 jäsenmaksuksi Finanssivalvonta on vahvistanut 6,00 euroa kuukaudessa eli koko vuoden jäsenmaksu on 72,00 euroa.

Myös vuoden 2018 osalta on Finanssivalvonta vahvistanut jäsenmaksuksi 6,00 euroa eli koko vuoden 2018 jäsenmaksumme on 72,00 euroa.

Jos liittymisesi tapahtuu kesken vuoden, kuukausimaksu peritään liittymiskuukaudesta lukien vuoden loppuun.


Vuoden 2017 jäsenmaksu on 6 € kuukaudessa

Kassaan liittyminen

Kassaan liittymispäivänäsi voidaan pitää aikaisintaan sitä päivää, jolloin kirjallinen tai sähköinen hakemuksesi on saapunut kassalle tai kassan valtuuttamalle asiamiehelle. Lisäksi jäsenmaksusi täytyy olla maksettuna samasta ajankohdasta alkaen.

Jäsenmaksun voit maksaa takautuvasti eli maksupäivä ei ratkaise jäsenyyden alkamista.

Jäsenmaksulaskun saat helmikuussa

Jos olet pelkästään kassamme jäsen, lähetämme sinulle jäsenmaksulaskun vuosittain helmikuussa. Jäsenmaksuasioistasi saat tietoa kassan toimistosta:

  • puhelimitse numerosta (09) 7206 820 tai
  • sähköpostitse jasenpalvelu@jattk.fi

Jos kuulut kassan lisäksi liittoon

Jos olet vakuutettuna kassassamme liiton kautta, saat jäsenmaksuasioista tietoa omasta ammattiliitostasi. Kassan jäsenmaksu peritään liiton jäsenmaksun yhteydessä ja liitto tilittää kassalle sen osuuden.

Jäsenmaksun laiminlyönti

Kassan jäsenmaksusta ei ole vapautusta. Kassan sääntöjen mukaan jäsen voidaan erottaa, jos hän on laiminlyönyt jäsenmaksun maksamisen yli 4 kuukauden ajalta. Huolehdi siis jäsenmaksujesi maksamisesta!


Eläkeläiset

Täydellä vanhuuseläkkeellä oleva ei voi saada etuutta kassasta. Muista siis erota kassasta, jos olet jäämässä vanhuuseläkkeelle!

Lähetä eroilmoitus sähköpostitse osoitteeseen jasenpalvelu@jattk.fi tai postitse täyttämällä oheinen lomake:

JATTK-työttömyyskassa
Hietalahdenranta 13
00180 Helsinki

Jäsenyys päättyy automaattisesti, kun täytät 68 vuotta.


17.11.2017
eAsioinnissa on huoltokatko 19.11.2017 klo 0.00-02.00, jolloin se ei ole käytettävissä.