Liity JATTKin jäseneksi

Voit hakea JATTK-työttömyyskassan jäsenyyttä täyttämällä jäsenhakemuslomakkeen, jonka voit lähettää meille liitteineen joko sähköpostitse osoitteeseen:

jasenpalvelu@jattk.fi

postitse osoitteeseen:

JATTK
Hietalahdenranta 13
00180 HELSINKI

tai faksitse numeroon 09 148 1029.

Kassaan ei voi liittyä takautuvasti. Kassaan liittymispäivä voi siis aikaisintaan olla se päivä, kun jäsenhakemus tulee kassalle.

Voit tarvittaessa toimittaa ensin jäsenhakemuksen ja liitteen vasta myöhemmin sen saatuasi. Mainitse tästä kuitenkin hakemuksessasi.


Jos vaihdat kassaa


Jos saat etuutta nykyisestä kassastasi, ei kassan vaihtaminen ole silloin suositeltavaa. Kassaamme on mahdollista liittyä, kun olet työsuhteessa oleva palkansaaja.

Kassaan ei ole mahdollista liittyä palkattomalla vapaalla (palkaton sairasloma, opintovapaa, perhevapaa tms.) tai lomautuspäivinä (esimerkiksi lomautus lyhennetylle työviikolle) tai työkeikkojen välissä olevina työttöminä päivinä.

Kun edellisen kassan eropäivän ja uuteen kassaan liittymispäivän väliin jää alle kuukausi aikaa, siirtyvät vanhan kassan jäsenyys- ja työssäoloehto uuteen kassaan. Tällöin jäsenyys- ja työssäoloehtoa ei tarvitse kerryttää alusta. Voit siis saada etuutta samoilla perusteilla kuin olisit saanut edellisessä kassassa.

Kun hakemuksessa on täytetty erovaltuutuskohta, hoidamme eroilmoituksen puolestasi. Muista itse ilmoittaa jäsenmaksuperinnän päättymisestä palkanlaskentaan.

Edellisen kassan liittymispäivämäärä ei ole pakollinen tieto hakemuksessa, saamme sen tarvittaessa edellisestä kassasta.


Jos haluat kuulua vain kassaan


Jos jo olet kassamme jäsen liiton kautta, mutta haluat jatkossa olla pelkästään kassan jäsen, voit ilmoittaa jäsenyyden muutoksesta sähköpostilla osoitteeseen jasenpalvelu@jattk.fi. Kerro viestissäsi, mistä päivästä lukien haluat olla pelkästään kassan jäsen.

Muutos kannattaa tehdä kuun vaihteessa, jolloin edellisen kuukauden jäsenmaksu hoituu liiton kautta ja kassa lähettää sinulle laskun jäsenmaksun maksamiseksi muutoskuukaudesta vuoden loppuun.

Jos palkastasi on pidätetty jäsenmaksu, muista ilmoittaa myös palkanlaskentaan jäsenmaksuperinnän päättyminen. Kassa voi ilmoittaa erostasi liitollesi.

Jäsenyyden muutosilmoituksen voit halutessasi toimittaa meille myös postitse tai faksitse.


17.11.2017
eAsioinnissa on huoltokatko 19.11.2017 klo 0.00-02.00, jolloin se ei ole käytettävissä.